4 motive (și +) pentru a merge la dans contemporan

1. Te decontectezi de tot ceea ce înseamnă realitatea de zi cu zi și e timpul în care ai ocazia să îți dai întâlnire cu propriile gânduri și propriul corp.
2.Îți supui trupul unor exerciții pe care nu le efectuezi la sală și, dacă ești în căutarea unei modalități mai puțin convenționale de a face febră musculară, atunci dansul contemporan este modalitatea potrivită.
3. Înveți tehnică de dans. Partea de deschidere a fost preferata mea, îți destinzi spatele, coloana…
4. Ești pus/ă în situații limită. Vrei să știi cum e să vorbești neîncetat 10 minute și să îți coordonezi mișcările corpului cu cuvintele tale? Sau vrei să afli cum te simți după 10 minute de tremurat din tot corpul? Mergi la cursuri de dans contemporan.

Recunosc, partea de tehnică mi-a plăcut cel mai mult, pentru că știam sigur că am la ce să mă concentrez, iar la capitolul improvizație m-am descărcat mai greu pentru simplul fapt că îmi era mai greu să fiu eu cu mine (cu propriile stări, cu propriul trup, cu propriile gânduri). E mult de povestit, iar fiecare curs m-a făcut să mă gândesc mai mult la reacțiile mele, la modul meu de interaciona și de a mă comporta.

Recomand cu drag cursurile de la www.cndb.ro – fii pe fază, căci în noiembrie încep cursuri noi.