azi mi s-a facut greata

Ai intrat atat de incet incat am impresia ca ma intalneam cu o stafie. Vroiai, pare-se, sa-mi atragi atentia. Invatasei, se vede, din cartile vietii ca limbajul non-verbal atrage adeseori atentia mai mult decat strigatele pe care le iubeai de obicei. Te primeam linistita in cafeneaua mea si iti pregatisem acel lapte cu cafea, insuportabil. Mereu ti-au placut lucrurile siropoase, slabute. Tu, cel care mergi zilnic la sala ca sa ascunzi nenorocitul de Mac pe care il infuleci seara cu vechii prieteni de bere. Intri, te asezi, calm. Insa nu te poti abtine. Ai inceput sa vorbesti repede, zgomotos…despre cel mai frumos ceas pe care vrei sa-l iei!
Ok, e momentul pentru un stop cadru demential: tragi din tigara (doar ce-ai zis ca maine te apuci de citit VOLTER!), in timp ce mana cealalta iti aluneca intre picioarele…tale. Langa tine, stau si-mi dau seama ca ai putea, la fel de usor, sa fii o femeie din…Bacau! (De la un bun prieten am invatat ca trebuie sa-ti bagi p… in Bacau!) Ma bucur ca ai luat-o inainte si-ti place atat de mult, pentru ca esti convins ca esti demential.
Play: “Buna, buna, cafeaua! Excelenta! Cum reusesti, doamne, sa o faci asa de buna? Nu-i asa ca mergi cu mine la cumparaturi?”… ai dintii marunti si uneori vorbesti cu precipitatii. Zici ca ma iubesti, dar iti place sa fiu sclava ta. Am o slabiciune si ma fascinezi cu nesimtirea ta.
Zgomotul de pistol se aude la fel de incet. Geamul cade in milioane de bucati, asa cum imi vad viata curgand printre degete. “Vreau sa ajung la spital. Vreau la spital”. Pe tine te vad doar zgariat, cum urci in masina si pleci grabit. “Vreau sa traiesc. Sa ajung la spital… azi mi s-a facut greata…”

Stiu ca n-ai inteles nimic. Uite varianta scurta:
1.asta are o cafenea 2.are un iubit naspa 3. care e un idiot 4.dar ea il iubeste, ca e bleaga 5.cineva o impusca 6.lashu` fuge 7.ea vrea sa traiasca (…oare fara el?)