azi.

azi.

Azi nu stiu despre ce sa scriu. Imi sunt gandurile alaturi de cei din Ucraina. Nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine m-au afectat mai mult decat ma asteptam stirile de acolo. Am incercat sa stau departe de stiri, dar social media e plina de acelasi subiect. Cel putin in bula mea.

De aici din UK, lucrurile par mai relaxate, dar pe grupurile din cartier deja se vorbeste despre donatii, ajutor, produse necesare si, mai ales, despre prietenia dintre cei care sunt ucrainieni si rusi. Nu am vazut certuri, numai intelegere. Nu stii cine iti e vecin, cine te ajuta maine sa treci strada, vorba aia.

Mi-ar fi placut sa fiu in Romania, sa ajut de acolo, de aproape. Dar pentru ca nu am cum sa fiu, am ales sa fac o donatie catre UNFPA. Cine sunte? UNFPA is the United Nations sexual and reproductive health agency. Nu stiam de ei pana nu mi-a aparut o reclama pe facebook, insa faptul ca ei vor ajuta mamele si copii din Ucraina m-a convins sa ii sustin. 

Sunt convinsa ca sunt multe multe organizatii catre care puteti si voi dona. Iar daca esti in Romania, cu siguranta ai mai multe modalitati de a ajuta. 

Sa aveti o saptamana linistita. Si nu uitati sa ajutati cum puteti.

Poza e din weekend, de cand am iesit la plimbare in Sevenoaks, Kent, la vreo jumatate de ora cu masina de unde locuim. Incredibil de frumos, nu ai zice ca esti atat de aproape de Londra.