cand devii femeie

imi aduc aminte ca bunica-mea ii spunea mamei ca trebuie sa stii sa calci bine o camasa si atunci te poti numi cat de cat femeie. ce insemna sa calci bine o camasa? barbateasca, bineinteles…. sa stea pur si simplu batz. si presupun ca si cu dungutza de rigoare pe maneci. dar eu as adauga si calcatul pantalonilor, cu aceeasi dunga pe fiecare crac. drreaaaaapta. pai…si de ce cat de cat femeie? pentru ca ar mai fi trebuit si sa stii sa faci sarmale, sa coci cozonaci sa cosi si probabil… sa te supui in pat.
pai sa ii spun eu lui buni cum e cu calcatul camasilor. mai ales daca sunt femeiesti si mai sunt si foooarte cambrate. pe astea cat de repede le-ar calca si fara dunga pe maneci?
si atunci… acum dupa ce mai socotim ca devenim femei? ca ne place sa ne autodefinim ca super femei cu job si copil si ca pe plus mai suntem si “curve de bucatarie”, cum ii place unui prieten sa spuna.
mie cel putin imi place sa spun ca o femeie e femeie atunci cand stie sa fure zambete, daruind zambete. probabil ca lista se va lungi enorm in mintea mea…:) *din blogul vechi