ce am (mai) invatat

Ca tot sunt la capitolul schimbari si evolutii de ceva vreme, simt io nevoia aia nebuna de a impartasi niste chestii adunate.

Nu poti invata pe cineva decat atunci si cand el isi doreste asta. Nu cand se complace in propria-i situatie. Daca vrei sa inveti, mai trebuie sa renunti la orgolii si sa ai incredere ca aia care te ajuta iti dau macar un gram din intelepciunea lor. uneori, daca e prostie, poate fi si mai bine.

Trebuie sa faci pace cu hormonii tai. sau macar sa-i canalizezi catre chestiile alea bune din viata ta. mai ales daca esti femeie.

Cam 70 de lei, doua hapuri si o doza de cinism chiar iti pot schimba viitorul. mie si 12-13 lei tot mi-as face macar o zi mai frumoasa.

Lipsa de entuziasm in jurnalism o simte cititorul fix in textele alea pe care si tu stii ca le-ai scris ca sa fie. Si, din nou, virgulele dintre subiect si predicat imi dau ameteli si nervi teribili.

Discutiile cu barbatii aia megacreativi si dezinhibati ar trebui imbratisate de aia mai mici… ca sunt cam cum era vata pe bat in copilarie. excesele duc insa la dezorientari halucinante.

Eu inca invat. si, chiar daca mai am orgolii, accept sfaturi macar in tacere.