ce magii mai facem?

ce magii mai facem?

redCelor care au trecut prin schimbari nebanuite, celor care au stagnat, celor care au regretat si celor care au ales sa plece. Prietenilor care si-au luat lumea-n cap si celor care au stat legati de locuri. Prietenilor care au sunat sa ceara ajutor, celor care au intors spatele si celor care au stiut sa se bucure de viata fix atunci cand era de plans. Voua va sunt recunoscatoare si v-as pune safire calde in inima.

Voua, prietenilor mei, va doresc sa fiti buni, intelegatori si deschisi. Si va mai spun ca daca voi nu va alegeti viitorul si nu va duceti la implinire dorintele, n-o sa pice singure din cer. Vreti ceva? Actionati spre ceva-ul vostru.

Toti aveti fortele voastre magice. Folositi-le cum stiti voi mai bine.

Nu vi le stiti? Testati. Vedeti ce iese.

cand am inceput 2014 am scris ca sa fie cu forte magice. Pe-atunci nu stiam ca fortele astea magice stau ascunse in mine. Cum mi-am dat seama de asta, am inteles ca bucuria cea mai frumoasa e cea a alegerilor proprii si a implicarii. Am facut catralioane de lucruri pentru mine in 365 de zile. Chiar daca acum simt ca am obosit, pe 2014 l-as lua de la capat la cat de frumos am reusit sa mi-l fac.