ce mai citim, ce mai vedem, ce mai umblam :)

Imi place octombrie. Ca e prilej de facut liste. Din nou. Sunt genul de om care face liste. Liste de cumparaturi, de regizori, de carti… De lucruri care ma bucura.

Sa incepem cu cititul.
Inca nu am terminat Emotiile distructive – Daniel Goleman si Dalai Lama (conferinte). Cartea se citeste destul de greu, deci iti trebuie rabdare. Ma tot gandesc sa ma reapuc de Umbra Vantului. Cand m-am apucat sa o citesc nu cred ca i-am acordat atentia cuvenita. Si Zafon merita o atentie deosebita. Se mai plimba pe la mine prin geanta Barbatul de la gara. Autorul nu mi-l amintesc acum.
Iar pe Kindle trag de biografia lui Steve Jobs care nu stiu inca daca ma invata ceva in afara de faptul ca daca esti cu-cu un pic poti sa reusesti. Dar am citit cam un sfert, deci nu renunt.
De citit mai sunt si niste numerel de Dilema Veche (revin de vreo saptamana la cel cu Singuratatea), un L’Officiel si vreo 5 articole online in engleza si franceza.

Ce mai vedem.
Bifate: Step Up Рrevazut. Alba ca Zapada Рpentru Charlize Theron.  Emisiunea Profesionistii in online.
Si ultima chestie care m-a tinut cu sufletul la gura: serialul The Newsroom. Productie HBO foarte reusita. Astept episoade noi.
Nu am vazut Doamna de fier. Si mi-am regasit lista de regizori pe care mi-am facut-o acum un an, asa ca o sa am ce vedea in perioada urmatoare.

Pe unde umblam?
Pai aici e simplu. Parc Herastrau. Pe frig si seara. Pentru bucuria linistii. Barul Ludic, pentru ca e un fel de acasa de dupa serviciu. Klimt la Peles – in curand. Dorinta de zbor din nou. Aici e cu planificare. Pentru ca stiu ca dorintele se implinesc nu daca stai si astepti, ci daca lucrezi pentru ele.

Si sa nu uit de reportaje. Cum e cel de mai jos

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=vApS8EkopTI&feature=g-all-u’]