Ce poti afla despre tine din propriul mail. 11 drafturi. Si 7 ani

Ce poti afla despre tine din propriul mail. 11 drafturi. Si 7 ani

(Poza e cu salutari din anul… 2009) 

Nu stiu cum se face, dar azi m-am uitat intamplator in folderul Drafts din gimeilu meu. De obicei, drafturile le vad direct in inbox, insa acum asa mi s-a nazarit. Sa deschid Drafts.

Loc unde se pare ca am 11 mailuri, iar cel mai vechi e din februarie 2009. E un link catre un site, catre o carte careia ii zice ceva cu start-ups. Uhaaa, nici nu ma vad citind la pustimea pe care o aveam in 2009 citind asa carti. Ma surprind placut sa stiu asta despre mine. Stiu, suna ciudat, dar uneori e bine sa iti zici: imi place cum erai in momentul X din viata ta. De inteles probabil si alegerea mea de a lucra more or less in domeniu. Pentru ca undeva am simtit inlauntrul meu ca asta mi se potriveste.

In acelasi an, 2009 adicatelea, la putin timp dupa a mea zi de nastere, ma pregateam sa scriu un email care incepe asa: Nu te enerva… E un email lung, despre iubire. Emailul asta e un reminder pentru mine. Sa nu trimit niciodata astfel de emailuri. Lucru pe care l-am invatat undeva in perioada aia. Inca un lucru pentru care ma felicit. Sa nu mai trimit emailuri care pot fi rastalmacite. Ai ceva important de zis – vezi-te cu omul. Punct. Fara loc de discutii.

Un draft cu un articol mai putin important din NewYorkTimes. = cred ca citesc publicatia asta de pe bancile facultatii. Una dintre chestiile constante din viata mea.

O reteta fabuloasa de sos de salsa. Cea mai buna pentru ca o fac eu. Adica, eu gatesc. Asta dupa o pauza in care am negat si fugit de tot ce tine de statul in bucatarie mai mult decat pentru a-mi prepara un sandvis sau niste paste cu ton.

O amintire cu nepotul meu, cand era bebe-bebe. Pentru ca familie. Nu scapi de familie niciunde. Si asta nu e un lucru rau.

Linkuri din Youtube si Brainpickings. Subiect: psihologie. Asta e un draft de acum doi ani. Psihologia – alta zona de interes, insa careia nu-i acord inca atentia necesara. Dar nu ma grabesc, toate la timpul lor.

Un draft lung cu un blog post despre varsta de 30 de ani. Cred ca l-am si publicat. Daca nu, concluzia e ca nu eram convinsa ca mi se potriveste varsta. Bine ca am trecut peste indoiala asta si pot zice ca traiesc cu bucurie varsta pe care o am. Probabil era nevoie si de momentul negarea varstei ca sa invat s-o accept.

Alte linkuri despre documentare si filme de vazut. Si si mai multe linkuri despre carti noi lansate pe care inca nu am avut resursele sa le cumpar. Astea n-au nevoie de explicatii.

Un draft despre ceva business-related si un altul despre e-commerce. Ambele despre lucruri pe care am ajuns sa le fac zi de zi.  Munca, adica. Munca, dar cu love.

Pare-se ca tin drafturi organizat. Sau poate candva le-am aranjat. Totusi, ma bucur de ce-I la mine in drafts. Deci, tu ce poti afla din propriul mail?