Cea mai frumoasa experienta de anul asta

Cea mai frumoasa experienta de anul asta n-a fost cand am incercat sa ma reindragostesc. Si nici in Taormina, cand am sarit cu parapanta fix de ziua mea.
Si nu, cea mai frumoasa experienta nu au fost zilele alea calde cu familia, la Paris, sau Bucuresti, sau Craiova. Si nici lacrimile cand m-am despartit de niste colegi super dragi din casa FashionUp si am inteles ce oameni frumosi am avut langa mine 3 ani la rand.

Cea mai frumoasa experienta nu a fost aia cand m-am lasat sa plang la o sesiune de coaching, dupa mult, mult stres. Si nici cand m-am refugiat in carti, filme si plimbari. Sau cand am ras in hohote la un curs de teatru.

Cea mai frumoasa experienta de anul asta a fost undeva la sfarsit de decembrie, cand am ajuns intr-o sala de sport, cu o puzderie de prichindei. De la clasa 1 pana la clasa a opta. Copii imbracati in costume de Craciun, copii cu emotii, copii brazi si oameni de zapada. Unii, urcati pe spaliere, tipau unii la altii. Altii, cuminti, se pregateau sa intre pe scena, coordonati de doamnele profesoare. Pe langa ei, pe scaune sau in picioare, noi, astia mai mari. Parinti, profesori si vizitatori.
Copiii astia mici dansau pe cantece de craciun, spuneau poezii, unii mai rar, altii dintr-o suflare. Ei, cateva kilograme de bucurie pura. Noi, astialalti, ii ascultam emotionati. Ii priveam si ne strangeam in suflet picaturi de inocenta.
Cea mai frumoasa experienta a fost sa-i vad pe copiii de la scoala Sfanta Maria cum canta sau cum recita prin limbajul semnelor poezii de sarbatoare, de iarna, de vacanta. Mi-am umplut sufletul de bucurie si nimic nu poate egala emotia pe care mi-au daruit-o prichindeii astia. Uitasem cum e sa traiesti asa bucurie autentica.

Ceea ce va doresc si voua sa vi se intample! Bucurii peste voi.