Cine sunt

Cine sunt


cristina murariu

Bine te-am gasit!

Sunt Cristina si am peste 5 ani experienta in digital marketing in Romania si UK. Detin in Londra propria agentie de marketing si business consultancy Vampire. The Agency.

(Find me on LinkedIn for my En profile)

Asa m-as descrie daca as fi la o intalnire de networking. Dar pentru ca suntem pe blogul meu, imi perimit sa vorbesc un pic mai mult despre mine.

Sunt craioveanca, dar cu peste 13 ani petrecuti in Bucuresti. Am terminat facultatea de Jurnalism – Universitatea Bucuresti si, vorbind des cu alti oameni de la alte facultati, cred ca am facut ceva mai frumoasa facultate posibila din Romania. Pret de aproape 5 ani am lucrat in presa glossy din Romania, dar si la Avocatnet.ro si mici colaborari la Decat O Revista. Am facut si cursul de Jurnalism Narativ cu Cristian Lupsa, iar la un moment dat am obtinut o bursa sa fac acelasi curs in State, insa nu am avut bugetul sa locuiesc acolo. Am iubit presa scrisa si online (poate de asta inca mai am acest blog), desi simteam pe zi ce trece ca print-ul se duce in jos. Asa ca…

… am trecut de partea ecommerce-ului si am inceput in casa (foarta draga mie!) FashionUp (.ro, .bg, .hu). Aici am invatat treptat, treptat cu ce se mananca ecommerce-ul. Intre timp, mi-am dat seama ca marketingul (cu precadere digital) e ceea ce imi doresc sa fac si am inceput si un Master in Marketing, Advertising si PR la City College University of Sheffield. Lucrarea mea de disertatie tot despre ecommerce a fost.

Am fost printre primii marketeri din Romania care au organizat campanii de Black Friday (de success – adica profitabile).

Am fost printre primii marketeri din Romania care lucrau atat pentru Romania, cat si pentru Bulgaria si Ungaria, la unul dintre cele mai mari magazine de online fashion. (gasesti pe profilul meu de LinkedIn detaliile serioase)

In februarie 2017, am inceput un nou capitol al vietii mele in Londra. Nu, nu imi era rau sau nasol sau cum vrei tu sa ii spui la Bucuresti, insa viata personala m-a tras catre aici. Dupa numai 3 luni de stat – timp in care de fapt mi-am omorat creierii sa imi termin lucrarea de disertatie – am inceput sa lucrez in acelasi domeniu al digital marketingului. La inceputul lui 2018, am facut public si site-ul agentiei Vampire. The Agency.

Vampire. The Agency s-a nascut din nevoia mea si a unor parteneri. Pentru mine, caci aveam tot mai multe cereri de colaborare, si parteneri care isi doreau performanta in digital marketing. Eu si Alex suntem Hungry for Performance.

Si de aici, lucrurile cresc exponential!

Alte detalii despre mine? Scriu aici pentru ca imi e drag scrisul. Iubesc, citesc, gatesc cat pot de des, merg o data pe saptamana la sala, imi fac timp cat de des pot sa vorbesc cu familia si prietenii. Sunt interesata de spiritualitate si psihologie, visez sa mai merg cel putin o data in Bali, imi place Coca Cola si Cuba Libre, mangosteenul si… sa dorm. Desi par multe multe lucruri de facut in universul meu, tot marketingul ajunge sa ocupe cea mai mare parte din viata mea. Si nu ma plang!

Imi poti scrie pe cristina@vampire.agency sau ma gasesti mereu aici.

Cu drag,

Cristina

Photo by Alexandra 
Styling: Alexandra Calafeteanu
MUA: Laura Perian