cum sa nu devii barbat

Un barbat care alege sa nu actioneze ca un barbat se anuleaza pe el ca barbat.

Si acum, radeti, ‘dati cu pietre’ sau cititi cele de mai jos.

Sa luam contextul asta: inceput de luna martie, cand, da, stim, femeile se presupune ca vor primi cadouri.
Moment in care un EL poate actiona in doua moduri: ia sau nu ia un cadou. Sa ii zicem cadou, desi pot fi flori, un mesaj, un zambet, in fine, ai inteles despre ce e vorba. Sau se poate prezenta acelasi EL.

Sa vorbim un pic despre cele doua situatii. Cred ca o femeie cu mintea ok nu va avea vreun fel de asteptari. Se va lasa surprinsa. Daca primeste bine, daca nu… depinde cat de femeie alege sa fie. Insa barbatul va sti ca nu a luat, va simti asta in adancul sau. Drept urmare, se anuleaza pe el insusi (pentru ca nu a actionat in acord cu valorile sale – alea pe care le tine ascunse, dar care conteaza cel mai mult).
Daca va alege insa sa faca o surpriza unei femei, atunci dinamica dintre ei se va schimba esential. Zambetul pe care el il aduce unei femei il schimba neprevazut. Faptul ca el chiar a cumparat ceva pentru o femeie il apropie mai mult de barbatul autentic. Nu degeaba are emotii cand cumpara pentru prima data flori. Facand asta in repetate randuri, il va invata (vorba aia: experienta – mama invataturii) sa fie pas cu pas mai barbat.
Nu devii barbat in lipsa unei dinamici cu o femeie. Mama, iubita, colega de serviciu, prietena. Femeie. Nu cred ca ai cum.

Stii cand esti cu adevarat barbat? Cand te oferi sa iei ambalajul unei bomboane din mana unei femei ca sa-l arunci tu. Cand te dai la o parte cand vezi o femeie coborand scarile. Cand iti faci/duci pana la capat partea ta. Facand lucruri simple, in acord cu tine. Daca esti norocos sa interactionezi cu o femeie autentica, toate actiunile tale se vor intoarce inmiit de bine la tine.

No, spor la hulituri.