cum se ia o lucrare de licenta

Se ia una bucata american, amestecat bine cu Adine si se bat strazile Bucurestiului. Adine ametita de iubire, Scott mirat…ca deh! ..prima venire in Europa, direct in Bucuresti… asta da curaj. Se merge in Club A si apoi in Planters. La extreme. Se bate Herastraul in lung si lat si se merge la Taverna Sarbului unde pe caldura cea mai mare se bea bere RECE!

Pasul doi. Se vorbeste pe net cu o necunoscuta…pe care o citesc de ceva timp aici. Cu mare placere. Probabil a zis despre mine ca-s dusa…

Pasul trei. Se sta pe bancuta la TNB , insotita de profesoara cu care iti faci licenta. Se sta, se discuta, se sta, se fumeaza… Pana pe la 9 seara. Si ajunsa acasa se cearta cu Adine, cu telefonul, cu oricine, cu tine. cu mine. Se discuta in contradictoriu.

Urmatorul pas…de data aceasta de dans. Se aduce dansatorul in garsoniera. Se pune muzica rock, salsa si tango. Si Adine invata cativa pasi de dans. In tot acest timp viitorul licentiat isi face corectura finala la licenta si incearca cu disperare sa retina pasii aia nenorociti de dans. Fumeaza si nervos bate strazile Bucurestiului intr-o dupa-amiza de vineri in cautarea unui notar.

FINAL… licentiata, ametita, stresata…fericita si … Nu va recomand sa faceti ca mine, doar daca va aveti aceeasi doza de inconstienta. Pataniile sunt multe. Sa nu uit ca i-am zis unei tipe: Auzi, tu nu te uiti la tine cat esti?! …amenintare in seara licentei =)).

… si…PLECATA LA MARE in cel mai comunist hotel… de unde rasaritul m-a facut sa uit ca ramasesem blocata in liftul hotelului… singura…