dau premiu pentru persoana creativa

dau premiu pentru persoana creativa

Totul incepe cu o poveste… pentru ca tin foarte mult la cei care sunt creativi si care au povesti frumoase de spus, m-am hotarat sa dau premiu un domeniu.ro pentru crearea unui blog.

Si uite-asa s-a nascut un concurs. Cine vrea sa primeasca un card pentru un domeniu.ro pentru crearea unui blog (despre care poti afla mai multe detalii pe www.blogway.ro ) trebuie sa raspunda la doua intrebari:

1. Ce  idee ai pentru un banner online de promovare a unui serviciu de relatii publice (nu in sensul de job, ci ptr cineva care ofera un astfel de serviciu) ? (fiecare dupa idei, alegeri, optiuni etc etc)
2. Care este motivul (eu i-as zice original) pentru care meriti sa ai un blog?

Concursul se desfasoara in perioada 25 februarie (de la orele 00) pana pe 1 martie (pana la ora 24). Castigatorul va fi anuntat pe data de 3 martie.

fotocard.jpgImportant: ca sa participi la concurs trebuie sa raspunzi celor doua intrebari prin optiunea comentarii. Nu trebuie sa te alarmezi daca ele nu apar imediat pe blog, caci au nevoie de aprobarea mea si nu voi avea acces permanent la internet; dar, cu siguranta, le voi primi si vor fi publicate.

Dupa anuntarea castigatorului, aceasta va fi contactat prin adresa de email (sa nu uiti ca trebuie sa fie valida!!) pe care ai lasat-o la comentarii!

Succes! Cardu` asta din tzipla poate fi al tau (scuzatz` poza cam nasoala, da` nu am aparat bun)!