Inca mai imi plac jucariile (si) cu telecomanda

Cand eram mica, eram innebunita dupa soldatei, masiunite, tractoare… ma rog, mai tot ce facea parte din categoria “pentru baieti”. Sora mea avea o tancheta de care eram fascinata, iar eu tin minte ca primisem cadou un trenulet simpatic actionat cu motor. Mai tarziu am “pacalit” un vecin de bloc caruia i-am luat camioneta in schimbul trenuletului meu. A venit seara la noi la usa, insotit de mamica, ca sa-si ia jucaria inapoi…

Acum, la mine in casa se regasesc in continuare: masinute din colectia Kinder, altele achizionate din intamplare, dar si ceva mai performant. Un elicopter cu telecomanda (recunosc, e al prietenului) dar intotdeauna m-au fascinat elicopterele cu telecomanda. Initial l-am tot lovit de peretii dormitorului, destul de stramt, dar in spatiu deschis e o distractie pe cinste.

Tot din categoria jucarii cu telecomanda, recunosc ca visez sa incerc un submarine… just for fun, undeva in Turcia.. . Gokceada… unde planuiesc sa ajung in vara asta. Ceva mai stylish ar fi un Mini Cooper, iar pentru plictiseala maxima as incerca Bunicuta Cascadoare… Asta asa, ca tot se apropie luna femeii… sugestiile mele le gasesti si pe bigboystoys.ro (ca sa ai de unde alege).