Insemnarile unui insomniac

  1. nu exista sexism, pana la urma suntem toti o apa si-un pamant. Sa ne punem toti la genul neutru, zic! Si scapam naiba de niste batai de cap.
  2. fericirea nu ar trebui sa aiba grad de comparatie. sa nu existe gandul – azi sunt mai fericit decat ieri. Sau mai putin fericit decat vecinu. Esti fericit si nu mai esti. Vine si trece. Fara grade de comparatie.
  3. la sud de granita, la vest de soare – a lui Murakami – sa fie lectura obligatorie pentru oricine si pentru ca asa vor o lista de insomniaci cititori la greu. Pentru ca “vulturii plesuvi traiesc pe lumea asta ca sa manance arta. Ulii traiesc pentru a manca starvuri si cadavre necunoscute. Este o mare diferenta intre ei.”
  4. facebook sa fie recunoscut ca locul unde se posteaza numai minciuni. Asa ne-am lua timp sa vedem cu-adevarat ce se intampla in offline. Sau am sta mai mult pe pokemondo.
  5. sa ni se dea tuturor dreptul sa se indeplineasca o minciuna nascocita de gura targului. Sa fie un criteriu ca la un numar de x barfe despre tine (bune si rele, nu conteaza) sa ai optiunea sa iti indeplinesti una dintre ele.

[uneori, ca sa dormi linistit, e bine sa lasi mintea sa umble…si sa se elibereze prin scris]