joaca de-a redactorul de modă

Printr-o întâmplare care nu aș fi vrut să se întâmple nimănui (formularea e voit ambiguo-tâmpă pentru că nu vreau să mă gândesc la pățania unei colege), luna aceasta sunt micul ajutor pentru paginile de fashion din revista JOY.

Începutul perfect pentru noul meu angajament: plimbarea dintr-un magazin în altul, de la un mall la atul, pentru a aduna prețioasele hăinuțe care vor fi prezentare spre deliciul cititoarelor în numărul din martie.
Cum vă spuneam: maratonul hăinuțelor. Însoțită de fashion directorul aka Scumpa :-), înarmate cu cafea, vizualuri și răbdare ne-am pornit peripeția dis de dimineață, într-unul din megasuperhiper magazinele țării.

La ora unu – pauza de masă, un mall dat gata (aproape, nici chiar așa!) și pregătirea de a aduna de prin magazine toate hainele și accesoriile ”luate-n vizor”. Reenergizarea cu niște Coca Cola și pregătirea pentru cărat. Când cari așa multe pungi, cel puțin îți păstrezi brațele în formă, vorba Scumpei. :-)
Au mai urmat alte câteva ture prin magazinele de la un alt capăt de București, asezonate cu discuții de la parfumuri cu un miros care excită (da, da, eu sunt aia care reacționează așa la cel puțin un parfum.) până la nelămuriri de genul: da’ la noi de ce intră așa de târziu noile colecții în magazine. Eh…

Bucurie, bucurie, până pe-nserat, când realizezi că n-ai fost deloc la toaletă și-ncepi să îți pui semne de întrebare de cum ai stat așa, fără să  te scapi în pantaloni. Iar apoi răspunsul: a, păi dacă îți place ce faci…adrenalina te face să uiți de tot.

Pentru mine, urmează o săptămână în același ritm. Vouă v-ar plăcea să fiți redactor de modă?