o chestiune de incredere

o chestiune de incredere

tu, cand probezi o haina, pe cine intrebi primul cum iti vine?

Cand vrei sa cumperi mobila cu cine te sfatuiesti?

daca nu te mai intelegi cu iubitul, cui ii vorbesti despre asta?

iar daca te doare stomacul cui ii ceri ajutorul?

Sa va spun. Am momente cand cred ca nimeni nu mai are incredere in nimeni. Ca egoul nostru ne face sa credem ca, nu stiu cum prin ce putere, suntem capabili sa le stim pe toate. Ma doare chestia asta. Ma doare sa cred ca, spunand ce cred eu despre un lucru, cel de langa mine nu va intelege decat ca eu incerc sa-i impun parerea mea. Eu ma stiu de capoasa. Dar aici e alta problema. Dar, tu, cel de langa mine, daca-mi zici ca ai  mai multa stiinta, ca esti mai trecut prin viata, de ce oare atunci cand eu iti spun ca poate nu e plat pamantul si albastru cerului e mai roz de ce imi sari apoi la gat? de ce nu ma lasi sa iti spun oare parere mea?

Ma rog, toti privim inaltul cerului chiar si fara sa ne dam seama ca facem asta. Toti ne gasim singuri drumul si raspunsurile, dar oare nu-i bine cand ne spun si cei din jur ce cred?

S-ar putea sa gresesc. M-a luat gastrita si se tine scai de mine. Inchei spunand asa: “I want love” – “want love” – “love”. Care din cele 3 formulari e preferata ta? Ganduri bune. Cerul cu voi.