o lista de idei la care ai putea usor renunta

Ce-ai zice sa nu mai gandesti in clisee? Ce-ar fi daca ai uita de zicale, superstitii si alte lucruri care iti pot influenta gandirea si stilul de viata?Fa o lista cu astfel de prositoare si gandeste-te ca s-ar putea sa iti fie mult mai bine daca ai renunta la ele.

eu ma gandesc la cateva, astfel

– tu nu iti poti sa iti schimba destinul. Pai daca nu il stii, atunci inseamna ca poti fi tot ceea ce iti doresti, nu?
– martea si pe 13 e ceva cu ghinion. Dar de ce doar pentru cativa e cu noroc? Ce-ar fi daca pentru astea 2 superstitii sa iti invetezi inca 7 zile norocoase?
– lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Pai… la cate carti self help sunt acum pe piata, chiar crezi ca oamenii nu sunt in stare sa isi depaseasca situatia? chiar nu avem capacitatea sa ne schimbam?
– barbatii nu pot fi prieteni cu femeile. sau, ma rog, ceva de genul asta. adica tu, la un moment dat, vei fi ajuns sa le doresti pe toate colegele de birou?
– viata e cu suisuri si coborasuri. Dar daca ar fi o spirala? Sau in forma de coloana infinutului? Sau in cercuri?
– maine va fi mai bine. dar acum de ce nu poate fi bine?

joaca-te un pic cu gandurile tale. atunci cand simti neliniste, cand gandesti in clisee, cand vezi vreun stereotip, ce-ar fi sa il rastorni, sa te joci cu ideile, sa scoti absurdul dintr-o expresie ca sa ajungi sa zambesti de inutilul unui astfel de gand. Si mai vorbim dup-aia :))