o teorie. stupida, poate

Barbatii, marea lor majoritate, vor fete cuminti. Prostute, sa nu puna prea multe intrebari. O, da! Pot numara destui din categoria asta. Apreciez sinceritatea unora care mi-au recunoscut ca asa e. Nu vor o femeie prea desteapta, ci una care sa stea cuminte. Probabil sa le aduca si papuceii la patuc, sa fie in the mood cand vor ei, sa le accepte tampeniile si sa-si dedice viata unicului si minutatului lor iubit. Ma rog, cine le rezista…

Mai sunt barbatii care au un dezavantaj. E acolo in capusorul lor o mica problema care nu-i face asa siguri in propriile forte. Ii macina. Sunt umili si vor o femeie simpatica, smart. O femeie care sa poata sa se intretina si care sa ii accepte neajunsul lui. O femeie care, sa zicem, nu are cine stie ce pofte (adeseori sexuale) si atunci ignora neajunsul iubitului… Sunt barbatii cu defect. Imi pare rau de o astfel de categorisire, da asa e. Ce cauta ei? Un bun prieten, mai putina iubire, cineva care sa ii sustina, de parca nu s-ar descurca singuri.

Eu m-am gandit asa. Un barbat ar trebui sa fie asa:
Stie cand sa ii arate femeii cat de buna si puternica e ea. O sustine. Se bucura de succesul ei. Dar va alege minutios momentul in care ii va arata iubitei ca el e si mai smart. E egoist, dar cu cap. Si cu o doza de perversitate suficienta. Nu va rezista sa aiba langa el o femeie slaba. Mai degraba una care sa-i dea cu o piatra-n cap. Gateste bine. Si e pregatit sa ii ofere unei femei orice raspuns, la orice intrebare. Nu-i e rusine cu defectele lui, caci stie ca e mai mult decat un nas stramb sau mai stiu eu ce alta trasatura fizica.
Nu generalizez, dar de prea multe ori mi se confirma cele doua categorii de mai sus…