o zi la fel de banala

Plecat de la job, intalnit cu Adine , mers Cismigiu… plimbarea la fel de linistita, presarata cu tipatul unui ciutan ametit din parc. Tutunul de rigoare insotit de santalul de protocale, nu, nu era cola… a fost inlocuit repede, cu un mic incruntat de sprancene, dar pana la urma a meritat.

Si iarasi plimbat si iarasi tutun… Si intalnirea cu cuplul care ne-a suportat ca pe niste ametite in tren cand am zubghit-o in nenorocita aia de Vama…in Cismigiu s-au uitat la noi, le-am zambit, ne-au zambit..in fine am trecut repede peste, si eu si adine si am declarat:”Astia sigur cred despre noi ca suntem nebune. Si impreuna!:))”

Pe inserat ne-am oprit si la fantana de la universitate. Sa mai fumam si acolo o tigara, ca oricum ne era prea lene sa mergem acasa. Si un grec libidinos s-a gandit el sa ne agate, mai era si la vreo 50 de ani. Eu fumam ca turcu` si ii spuneam sa se duca la nenorcitu` de Intercontinental sa-si gaseasca fufe. Adine era amabila, curioasa sa radem de el..saracu` era in cautare de fete simple, nu profesioniste.

Si nu stiu cum dracu` se trezeste el sa imi zica “Do u have sex as much as u smoke?”. Si eu la fel de naturala: “Do u ever smoke?” Adine era pe jos de ras. Si eu la fel. Se uita pierdut la noi…”No, i don`t smoke…”, spuse grecul ce facea pe blandu`…pai atunci grecule…
La doua minute ne-am rdicat in graba sa prindem autobuzul. In autobuz: “Vreau sa fiu barbat. Sa il bat si eu pe tipu` ala din Cismigiu care dadea in fata aia la terasa”…ganduri…
O zi la fel de simpla…