pauza din timpul saptamanii

pauza din timpul saptamanii

shhazi. Azi mi-am luat pauza, dupa foarte mult timp.

cred ca chestia asta cu luatul unei zile libere in timpul saptamanii functioneaza de minune pentru mine. E felul meu de-a evada. E ritmul meu. Si mor de drag cand fac asta.

Ce-am facut si ce fac azi?

M-am trezit tarziu. Trecut de ora 11. Si, desigur, m-am grabit dupa aceea.

Am fost si am mancat singura. Lipie cu pui, salata de morcovi, patrunjel si seminte de susan. Desigur, ceaiul turcesc din partea casei.

Am fost sa imi reziliez contractul pentru cablu tv. Gata, era si timpul sa nu mai platesc total aiurea un abonament care ma enerva la culme.

Urmarit si citit bloguri de mancare. Descoperit in lista de facebook niste oameni minunati. De cand am chestia asta cu curatenia in lista de prieteni, imi e drag sa stau pe fb. Pentru ca primesc in newsfeed numai lucruri misto. Frumoase. De citit si admirat.

Gandit la cele intamplate luni si marti la birou.

Planuit mers la sala. Nu, nu sala. Piscina de data asta, caci am avut o seara aglomerata si nu ma tine organismul pentru programul de fitness.
Re-gandit la cele intamplate la birou. Concluzia: mi se pare normal sa fii cu oamenii din echipa si cand e rau, si cand e bine. Si sa alegi sa dai vestile chiar tu (si alea bune, si alea rele), desi ar fi mult mai usor sa aduci artileria grea la inaintare.

Stiu ca sunt persoane care ma vad ca pe omul negru. Puteti din cand in cand sa ma intrebati ce mai fac, poate asa reusiti sa mai si intelegeti. Nu doar sa trageti concluziile dupa cum vi se alinieaza voua planetele.

Desigur, nu trece ziua fara sa citesc. Inca ma mai laud pentru kindle, desi il am mai bine de un an.

Eu, copila, azi.