personaj in 8 minute.

Citeste ziarele la apus. Se amuza mereu, cand toti ceilalti o privesc nelamuriti, in timp ce ea, sobru, uneori taios, le analizeaza fetele. Ai fi vrut sa fii langa ea ori de cate ori a avut o zi buna, cu gandul la ultima intalnire cand (dupa ceva vreme ti-ai dat seama de asta) te-a facut sa te simti ca in vacanta. Stie cele mai multe secrete si nu le impartaseste decat cu cei dragi, numai in momente bine alese si uneori cu gandul ca celalalt se va simti si mai bine alaturi de ea. Tanjeste de multe ori dupa oameni care merg cu spatele, pe strazi aglomerate. Niciodata nu a vizitat Parisul si stie ca marile iubiri nu le va descoperi niciodata. Daca ar fi scris in locul meu, ar fi zis: aproape niciodata. Se plimba mult si singura. Ii place sa bantuie duminica dimineata, la piata, e tacuta, cauta povestile si nu e surprinsa cand vecinul (nici macar nu e sigura ca e vecin sau necunoscut) ii spune bancuri. Are vicii. Le vezi in sprancenele incruntate cand nu primeste cana cu lapte si biscuiti, cand nu reuseste sa fie pe placul acelui barbat si aproape ca plange de nervi cand nu e cineva care sa incerce sa o sufoce.
Savureaza ceaiuri amare rau, isi musca buzele pline si priveste pe furis desene animate. Are mainile mari, picioarele sunt lungi si ar manca mai tot timpul. E o fata normala, cu ciudateniile ei. Nu suporta ciocolata, fumeaza si-ti tranteste in cele mai frumoase momente cele mai grandioase rautati.
O cauti. Nu ii poti rezista, desi o stii cat e de enervanta si cum iti va scoate ochii atunci cand ai s-o revezi. Triseaza oricand are ocazia si ti-o va spune la urmatoarea intalnire.Vei vrea mai mult si intotdeauna iti va da mai putin (insa totdeauna va preciza ca iti daruieste enorm). Nu ii poti rezista. Pentru ca e sincera si rea. Si, in plus, arata fascinant in lumina apusului.
Tu ce ai spune despre ea, in 8 minute? Cum ai inventa-o, daca ai fi rugat/a sa inventezi?