postare pentru 29 februarie

postare pentru 29 februarie

Enjoy the chocolates that you get!

Am zis sa celebrez minunatul 29 februarie prin scris, pentru ca am eu feelingul ca acest blog nu a mai prins asa ceva pana acum. Si cum statea mintea mea cu gand la a scrie ceva dintr-un suflet (asa se intampla cand esti nevorbita, vrei sa dai tot, dar noroc cu gandurile ca ‘umbla’ mai rapid decat degetele pe taste si n-am mai apucat sa le prind – scuzati paranteza lunga), deci cum stateam eu cu gandu la a scrie ceva, am realizat ca:

-azi, zi speciala pare-se, as fi putut sa vorbesc lung si bine despre nimic, insa am ales drumu bun, acela de a lasa lucrurile sa se intample…cum o fi sa se intample. Lucru pe care il fac de ceva vreme si mi se pare al naibii de greu. Ce e greu? Sa taci cand esti obisnuit sa vorbesti. (inca o paranteza – blogul e locul unde imi permit sa vorbesc si sa scriu pe cat de mult doresc, spre disperarea celor 3 cititori ai mei).

-tot azi, am lucrat. Lucru normal, poate, avand in vedere ca luni, birou, proiecte, master etc. chestia e ca nu am lucrat, ci am facut ceea ce imi place. Lucru pe care sunt norocoasa sa il fac si in zile mai putin speciale ca asta. Ceea ce va doresc si voua.

-si azi am tacut. Din nou. De fapt, de mai multe ori. Poate de prea multe ori. Sau de suficiente ori. (E greu sa taci, va zic eu)

Si, pana la urma stii care e treaba? Ca azi e o zi speciala. Dar si aia de ieri a fost. Si aia de maine o sa fie. Si tot asa. Si cand e asa? Cand stii ca ai fost si ai actionat in acord cu tine. Chiar daca in tacere.

P.S. celebrati voi ziua asta cu un pahar de rose si ptr mine, ca le fridge, mine fridge e empty.
Inimă!