Poveste scurta pentru 1 an de Londra

Poveste scurta pentru 1 an de Londra

*Pe balconul vecinilor mei stau de luni bune doua capete de Buddha. Unul este oranj, celalalt galben puternic.

De cand le-am vazut, mi-am dorit sa fie ale mele. Sa le vad pe balconul meu. Sa ma bucur de ele. Si tot zicand asta destul de des, Alex a incercat sa le cumpere pentru mine. A vorbit cu vecinii, insa nu a reusit. De ce? Pentru ca desigur ca cele doua Buddha au o poveste. Baiatul care locuieste vizavi, intr-o perioada foarte grea din viata lui, a gasit in timp ce mergea pe strada cele 2 Buddha. Mai apoi, prietena sa le-a placut foarte mult, pentru ca si ea este pasionata de spiritualitate. De atunci, vecinul meu nu poate renunta la cei doi Buddha. Pentru ca au fost semnul sa iasa din acea perioada neagra.

E un an de cand m-am mutat la Londra. Nu, e un an si o saptamana de cand m-am mutat la Londra si aproape zi de zi ma uit cu o oarecare invidie la cei doi Buddha. Nu ma mai satur de ei, asa cum nu ma satur de orasul asta.

*Probabil ca as fi povestit mult mai multe despre 1 an de Londra, insa de o saptamana ma lupt cu o gripa fantastica de abia am putut sa ridic nasul din cearsafuri. Ceea ce nu doresc nimanui.

Sanatate,

C