prima data la open connect

De ceva vreme, am stat cam prost la doua capitole: socializare si mai fa si tu ceva nou, fai! :))

Si pentru ca s-au aliniat planetele, am ajuns joi la Open Connect, la Connect Hub. Am mai nimerit o singura data la Connect Hub, cand trebuia sa ridic un aparat foto. A fost un one-time-moment: urcat pe scena, le-am spus celor din public ca sunt minunati si am plecat.

Ei bine, de data asta am stat de la inceput pana la final. Ma dusesem cu gandul ca vreau si eu sa vad cum se tine un pitch – lucru despre care am si invata ca:
-daca ai 60 de secunde la dispozitie, iti poti imparti timpul asa: te prezinti, pe scurt, si apoi lasi loc de call-to-action. Adica, le spui oamenilor din sala de ideea/propunerea ta.
-daca ai si niste zambet si privesti oamenii in sala, ai bonus puncte si ramai in mintea celor prezenti
-revenind la call to action – cred ca trebuie sa fie cat mai clar. La modul: va astept marti sa facem bradul impreuna! Altfel, audienta se intreaba: si, ce-ai vrut sa zici?

(poate astea-s lucruri marunte, dar eu vroiam sa le vad live, ca sa-nteleg, ca de citit din carti e mega-usor)

Si pentru ca am stat pana la final, am prins timpul ala cel mai misto: socializarea.

Am vorbit cu o fata draga super energica despre cum ne tratam durerile de spate. Ea mai experimentata, eu cu cateva sfaturi, ca sunt ‘incepatoare’ daca se poate spune asa. Mi s-a parut amuzant cum ea recomandase initial o carte de Brene Brown si eu caram dupa minte The Big Magic de Elisabeth Gilbert. Pentru cine nu stie, Brene si Elisabeth sunt bune prietene. In contextul asta, am avut impresia ca o stiu de Raluca de foarte mult timp.

Am cunoscut un coach, cu care am dezbatut despre implicarea in comunitate. Ce faci tu, omul, pentru locul unde vietuiesti? Despre un proiect care e work-in-progress si e despre implicarea sociala. Am mai vorbit despre bending the rules, not breaking them. Si despre noi, astia care suntem dispusi sa ne cunoastem emotiile.

Si inca o discutie un pic mai profesionala, despre cum doua proiecte de digital pot fi prezentate intr-un singur fel sau, altfel spus, cam cu aceleasi cuvinte si totusi sa fie despre altceva. Funny! :))

So, am bifat si socializarea, am trecut pe lista un pic de vorbit in public, cu aceleasi emotii greu de stapanit. Si happy am cunoscut oameni noi, deschisi, cu pasiuni comune.

Imi pare rau ca n-am apucat sa vorbesc cu o singura persoana. Dar o prind eu in offline in viitorul apropiat :)

Cele de mai sus le puteti experimenta si voi daca mergeti, cine stie ce oameni si prietenii veti lega!
P.S. si-au fost si praji proaspete si delicioase.