prima postare din 2018

prima postare din 2018

Anul trecut, am facut o schimbare majora in viata mea. M-am mutat in Londra din februarie, iar de atunci lucrurile au fost mult mai altfel pentru mine. Am invatat mult mai mult decat m-as fi asteptat si cred ca asta a fost focusul meu. Anul trecut a fost despre schimbare si adaptare. Nu mi-am tras sufletul decat foarte putin. La final de an, am ajuns sa zic: suntem atat de stresati incat e nevoie de o vacanta. Ceea ce s-a si intamplat.

Ma gandeam eu ca voi avea multe de invatat, insa nu ma asteptam sa fie atat de multe si atat de rapid. Stiu ca si anul asta voi avea in continuare de invatat, insa mai sunt cateva lucruri pe care vreai sa le adaug:
-calatoresc mai mult
-sa iubesc si mai mult
-sa citesc la fel de constant
-sa socializez mai mult. Pentru ca imi lipsesc in continuare prietenii si familia.
-sa scriu mai mult. Imi e dor sa fac asta si lipsa de timp m-a tinut pe loc
-sa dansez mai mult si sa ma reapuc de sport.

Sunt cateva dintre lucrurile care imi lipsesc, iar lista aia de suflet e un pic mai lunga. Daca anul trecut nu prea mi-am facut liste, am incercat pe cat posibil sa ma tin de lucrurile care erau cu adevarat importante pentru mine.

Si inca mai aplic o regula simpla, la perioade constante: pastreaza (ceea ce e benefic in viata ta), start (ceva ce iti doresti de mult timp si crezi ca va avea un impact pozitiv asupra ta) si stop (opreste-te din a face macar un lucru, o actiune din lista aia neagra).

Start. Stop. Continua. Sunt cuvinte ce te pot ajuta sa faci o scurta evaluarea a vietii tale.

In rest, sa fiti sanatosi la trup si la suflet, sa iubiti  si sa va iubiti!

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in ultimul an! A fost mai usor sa va stiut alaturi!

La multi ani!

Cu recunostinta,

C