rece

Are ochii albastri. Si parul blond. Un tatuaj care porneste de pe gat si coboara pe umar si bratul stang. E in albastru, rosu si negru. Dar nu iti dai seama prea bine ce reprezinta. El te priveste insistent si simti cu iti patrunde prin retina in suflet. Se cuibareste repede. O simti, mai ales ca e octombrie si bate vantul pe terasa unde tu incerci sa citesti. E rece. E recele ala de nedescris, care te surprinde ca si-a facut loc asa repede in sufletul tau.

Incerci sa scapi. Pui Elton John in casti. Te apuci de desenat in pastel si acuarela. Mergi la dans si tehnica de teatru. Filtrezi cu un necunoscut. Te saruti cu un prieten drag si tot nu iti iese. Recele e in sufletul tau.

Iti vine sa-ti bagi picioarele in el de octombrie idiot si aprinzi o tigara pe balcon. Tigara e calda, dar fumul… fumul e mereu gri-albastru-de iarna. E rece la tine-n intimitate. E de la tine, chiar daca barbatul cu ochii albastri si par blond a inceput totul.

E rece. Azi. Dar astepti sa bage caldura in calorifer.

(Si descoperi ca altii au reusit sa surprinda lucruri pe care le-ai simtit cumva in calatorii, dar nu le-ai vazut chiar pe deplin)

 

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=s61z1akSdxQ&feature=plcp’]