Să mă laud, să nu mă laud?…

Ba, uite că mă laud. În numărul de vară al revistei DoR am două texte simpa. Unul despre kiteboarding, altul este o experienţă personală despre cum e să scrii despre sex.
Dincolo de amuzamentul textului meu, pot să spun că munca din spatele lui mi-a oferit o satisfacţie enormă şi m-a cam chinuit în anumite momente. Am avut chiar şi un moment de ezitare şi trebuie să îi mulţumesc lui Cristian Lupşa pentru răbdarea acordată.
Ca să-ţi fac poftă, uite o parte mică mică din ce-am scris. „Ştiu că tata nu e de acord cu ce fac – cred c-ar fi mândru de mine dacă aş lucra la BBC sau aș fi corespondent de război. Însă, după mai multe ciocniri, el a înţeles să nu mă mai întrebe, iar au înţeles că e o bătălie pe care am pierdut-o de la început. Degeaba îi explic că există şi părţi bune în toată treaba asta cu sexul. (…) Dacă pe prieteni e uşor să-i hărţuieşti şi să-i storci de subiecte, cu necunoscuţii e mai greu. Pe stradă, lumea îmi întorce spatele sau grăbeşte pasul dacă pomenesc cuvântul sex. D-apoi când îi întreb despre sexul anal, cu câte persoane s-au culcat, sau cum a fost, cu detalii, prima lor experienţă sexuală.”
Cumpăraţi şi vor revista, nu pentru textele mele, ci pentru tot numărul Dor de vară, are subiecte faine.