saptamana culturala

Pentru ca jobul meu de redactor la o revista glossy imi permite sa-mi fac de cap in interes de serviciu, saptamana aceasta m-am bucurat de trei evenimente tare simpatice.

Am fost la Nouvelle Vague. Unde a fost un spectacol impresionant si unde am strigat pentru prima data: Too drunk to fuck! (Bine ca in viata de zi cu zi nu mi s-a intamplat vreodata asa ceva). Recomand cu drag cantecele acestei formatii.

Marti, a fost zi de teatru. La Metropolis, am fost la piesa OPPOSITE ATTRACT, unde, dragele mele, il puteti vedea pe Florin Piersic Junior intr-un rol mai putin conventional. Piesa este despre lamentarile singuratatii in cuplu, despre cat de mult ne place sa alergam necontenit dupa ceea ce nu putem aveam niciodata, despre cat de ilare pot fi momentele de placere din cuplu. Daca e tragic sau comic, va las pe voi sa mergeti la vizionare si sa trageti concluziile.

Joi, film. Desi pana acum nu m-am declarat fana a magiei, de data aceasta abia lansatul Harry Potter m-a impresionat intr-un mod cat de spoate de placut. Nu e un film de vazut cu copii, pentru ca eu m-am speriat bine bine de vreo 3-4 ori. E in film o poveste frumoasa despre talismanele mortii care mi-a placut tare tare mult. Pentru care m-am hotarat sa cumpar si cartile.

Iar azi-maine voi termina de citit Libraria iubirii, de Paola Calvetti. O poveste de dragoste impresionanta, desi titlul e poate prea romantat. E o carte cu multe trimiteri la alte carti, cu descrieri impresionante, de un lirism de care imi era cumva dor in aceste zile in care evenimentele prea au fost impotriva mea. O carte carte iti ofera linistea numai buna sa te regasesti. Promit sa scriu mai mult despre aceasta carte.