testul culorii

Intr-una din zilele trecute mi-am propus sa fac un mic test si sa ies putin din zona mea de confort in care ma scaldam de ceva vreme. Mi-am ales un obiect vestimentar puternic colorat, de un roz cald, nu gretos, dar atat de roz incat sa iti atraga atentia. Era o culoare despre care aveam eu senzatia ca va transmite o stare pozitiva de spirit. Plus ca materialul pufos ma facea sa ma simt eu mult mai confortabil. Asta avand in vedere ca in ultima vreme garderoba mea varia numai intre alb, negru, kaki, gri sau albastru (deci nimic iesit din comun).

Prima reactie pe care o tin minte a fost un compliment legat direct de bluza mea rooooz :-). Mai imi vin acum in minte zambetul unui barbat si privirile mai haioase, mai optimiste din jurul meu.

Insa cel mai mult si cel mai mult mi-a placut starea mea generala de spirit. Aceea de optimism, chiar daca era o zi la fel de aglomerata, la fel de stresanta, in acelasi ritm intens. Dar parca acel roz nu ma lasa sa ma supar, nu-mi dadea voie sa ma incrunt. A fost o experienta frumoasa si imi era intr-un fel dor sa descopar cum culorile pot sa-mi incarce bateriile. Un fel de terapie care mi-a adus aminte de perioada cand aveam suficient timp sa pictez, un fel de terapie pe care mi-am propus sa o aplic din ce in ce mai des.

Si pentru ca tot sunt la capitolul culoare, am gasit un film potrvit acestei teme. Sper sa va placa.