viata de acasa

viata de acasa

desigur, lucrez de acasa, pana cand… pana cand? nimeni nu stie. de cand asta se intampla, am gatit, curatat, aranjat, rearanjat ca ne-am mutat.

Surpriza, nu am mai citit asa de mult pe cat o faceam inainte.

Viata de acasa a inceput sa fie cu mai multe plimbari seara, in padure. In liniste. De cand cu viata de acasa, am inceput sa invat pisicile vecinilor, stiu cand se trezeste fetita vecinilor si mai ales sunt uimita de cum creste iarba in curte.

Mai nou, sunt fascinata de cum e colectat gunoiul aici, in noul cartier. O data la doua saptamani se ia tot ce nu e reciclabil (adunat in cosul mare negru de gunoi) si o cutie neagra in care se pun hartia si cartoanele. In cealalta saptamana, se colecteaza plasticul, cutiile si sticla, stranse in cutii verzi. Saptamanal, intr-un cos mai mic verde, se aduna gunoiul menajer. Sunt fascinata! La vechiul apartament aveam gunoi (nereciclabil si mancare) in pungi negre si tot ce era reciclabil la un loc intr-un alt cos.

Aici, pe langa cele de mai sus, poti cere un cos special pentru resturi din gradina. Cosul il primesti contra cost, la un abonament lunar.

Sunt fascinata de cum se recicleaza aici.

In plus, de cand cu viata asta aproape non stop de acasa, am descoperit un nou univers: grupurile de facebook de cartier. Oamenii dau pe gratis, vand, schimba, cauta, discuta despre aproape toate cele. De la macarale pana la extensii de par. Eu mi-am luat niste carti, dar m-a tentat si o canapea pe gratis, desi luasem una noua de curand! Fascinant! Scoti ceva in casa, scrii pe grup ca l-ai lasat in fata casei si ca se poate colecta.

Imi place sa vad ce scot oamenii la vanzare, imi da senzatia, pentru o secunda, ca am intrat in casa lor. Bine, unii chiar pun poze din casa lor.

Fascinant…

Stay safe… si bucurati-va de natura cat mai mult