vine luna cadourilor. ne panicam?

ok, poate nu stiai cum e sa lucrezi la o revista lunara. ideea e ca se lucreaza in avans cam cu o luna. bine, nu numai la reviste se face lucrul asta.

insa e un pic ciudat  ca pe tot parcursul lunii noiembrie, ba chiar dinaintea ei, sa vorbesti despre zapada, sarbatori, cumparaturi si, mai ales, cadouri de Craciun.

Dar, ce sa-i faci, pana la urma te resemnezi, ba chiar incepi incet, incet sa mai pui un colind, sa te amuzi pe nebunia de anul asta. Incepi sa iti faci planuri de vacanta.

si, mai ales, incepi sa te uiti dupa cadouri. aici e avantajul de a lucra la o revista. caci esti la curent cu noutatile mai din toate domeniile. iar cand in redactie se aduna produsele pentru diverse shootinguri, poti cu usurinta gasi idei de cadouri. mai pentru toata lumea. pentru mine e un noroc, caci mai tot timpul am avut greutati in alegerea unor cadouri pentru barbati potrivite.

Azi am admirat accesorii, fulare, caciuli, tricouri, pantaloni, rochite, tenisi, bocanci, obiecte de deco pentru Craciun. zilele trecute am mirosit niste parfumuri de-am innebunit, asa ca deja mi-am notat cateva dintre ele pentru sarbatori.

Si sa va mai spun ceva: eu mai cred in Mos Craciun.