yoga, luna si alte iubiri

Fii atent la respiratia ta. Fii atent la miscarile tale. Fii atent la gandurile tale. Iti tremura muschii sau simti cum ti se relaxeaza tot capul. Ti se incalzesc palmele sau ai un carcel in talpa. Stai intins si simti caldura camerei in care te afli. Toate astea sunt cateva din experientele unei sedinte de yoga. Sunt trairi de care ma bucur o data pe saptamana. Si de fiecare data exercitiile yoga ma ajuta sa descopar cate ceva despre trupul si trairile mele. Nu spun ca e ceva revelator. Poti avea experiente similare la sala, la masaj sau la cursurile de dans contemporan. Pentru mine, yoga e alternativa de conectare si regasire. Fizic, ma ajuta foarte mult pe partea de stretching. In rest, e vorba de o relaxare psihica pe care poate la sala nu o pot obtine. Si, da, poti pleca cu febra musculara.
Zic eu, profana in yoga.

Si cum plec eu in seara asta dupa 2 ore de yoga, ma loveste o ditai luna de o frumsete mai sa ma faca sa ma-mpiedic pe strada. E luna plina. E superba. si nu pot decat sa ma bucur ca o pot vedea de la mine de-acasa.
O simt a mea. Nu am stiut niciodata sa explic de ce imi influenteaza asa de mult starea de spirit, dar poate sunt lucruri peste care e bine sa dainuie misterul.

Aveam in casti o muzica minunata. Cu Guerrilla chilau. Acasa era trolerul care ma astepta sa arunc bagajele in ele. Si-apoi m-a lovit nostalgia si mi-a adus amite de desertul din Israel. si de o stare de bine si o caldura venita pe nepusa masa, dar atat de asteptata. Ceea ce va doresc si voua sa simtiti.
Ma asteapta o carte noua – Tan Twan Eng – Darul ploii, un serial, un plan de indeplinit si multe zambete de impartasit.
Stop. Si cu poveste

A Desert Life from Austin Siadak on Vimeo.